Har du forretningsidéen, der kan løfte på arbejdslysten?​

Så vil Krifa gerne hjælpe dig på vej! Med Krifa Crowdfunding vil vi skabe en platform, der gør det lettere at skaffe finansiering til forretningsidéer, der – ligesom Krifa – har fokus på at forbedre arbejdslivet. Lokalt, regionalt eller nationalt.

Lige nu er vi på udkig efter nye projekter, der har brug for et økonomisk boost. Så hvis du eller din virksomhed går med tanker om et nyt produkt eller en ny service, der skaber jobtrivsel, men hvor ressourcerne ikke slår til, så udfyld formularen nedenfor – så kan det være det er netop din idé, der kommer med i første finansieringsrunde!

Hvorfor Krifa Crowdfunding?
Der er flere gode grunde til, hvorfor Krifa Crowdfunding kan være relevant for dig. Først og fremmest kan det være en effektiv måde at få opbygget noget startkapital, så du har de økonomiske rammer på plads, når du går fra idé til handling. Derudover får du med Krifa i ryggen mulighed for at få dit projekt eksponeret for et stort publikum og det er en oplagt måde at teste, hvor stor efterspørgslen er på netop din idé, uden de store omkostninger fra din side. Sidst, men ikke mindst, tilbyder Krifa rådgivning fra vores egne forretningsudviklere, så dit budskab kommer til at stå helt skarpt.

Hvem kan ansøge?
Det kan alle. Hvis du har en idé, så vil vi gerne høre den! Dine chancer for at blive udvalgt vil dog stige markant, hvis du kan svare ‘ja’ til disse tre spørgsmål:

  • Relaterer min idé sig til arbejdslivet?
  • Har jeg en fornemmelse af, hvor stor en investering jeg mangler for at kunne handle på min idé?
  • Har jeg gjort mig nogle tanker om, hvem der vil være interesseret i min idé?

Alle ansøgninger bliver selvfølgelig gennemlæst og behandlet seriøst!

Er der kun for Krifa-medlemmer?
Nej. Krifa Crowdfunding er for alle, der vil være med til at styrke jobtrivslen lokalt, regionalt eller nationalt.

Har du flere spørgsmål?
Så er du velkommen til at sende en mail til innovationskonsulent Søren Rømer på sren@krifa.dk. Husk at skrive Krifa Crowdfunding i emnefeltet.

Ansøgningsformular til Krifa Crowdfunding