Du skal melde dig ind i både fagforening og a-kasse som nyt betalende medlem, samt tilmelde dig Betalingsservice og betale første kontingent for at få gavekortet.

Melder du dig ind i Krifa Start, eller har du allerede modtaget en indmeldelsesgave inden for de sidste 12 måneder, kan du desværre ikke benytte dig af dette tilbud.

(Påkrævet)
Krifa vil behandle dine data for at sende dig så relevant information som muligt. Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Du kan til enhver tid afmelde dig kommunikationen og begrænse dit samtykke.
Vælg din indmeldelsesgave
100 % økonomisk og juridisk tryghed

Vi er naturligvis også eksperter i alt det juridiske og økonomiske, du forventer af en topprofessionel fagforening og a-kasse, som har dig og din trivsel i fokus. 
Din arbejdslyst er vigtig

Vi ved, at en styrket arbejdslyst gør en kæmpe forskel – både privat og arbejdsmæssigt. Du er mindre syg, og du får mere overskud i hverdagen. Vi hjælper dig med at teste og forbedre din arbejdslyst. 
Hjælp til din trivsel 

Du skal trives i dit arbejdsliv – både når det går godt og skidt. Derfor hjælper vi dig med at tackle det, der står i vejen for din trivsel. Det kan være stress, ubalance mellem arbejde og fritid, ledighed, konflikter, kedsomhed på jobbet eller noget helt andet. 
Styrk dine kompetencer 

Vi er din sparringspartner, når du vil kravle op ad karrierestigen, når du vil skifte branche eller efteruddanne dig. Du får tilskud til kurser og uddannelse, og vi hjælper dig med at søge op til 10.000 kr. via Omstillingsfonden.