Diamanten_laura_stamer
Trivsel betaler sig!

Øget arbejdslyst hos danskerne skæpper i statskassen! Det viser ny forskning. Der er ingen tvivl om, at god arbejdslyst er god forretning. Der er nemlig en dokumenteret sammenhæng mellem medarbejdernes arbejdslyst, virksomhedens bundlinje og den samlede samfundsøkonomi.

Men hvordan skaber du mere arbejdslyst?

Fredag den 20. maj samler vi modige og fremsynede politikere og repræsentanter for arbejdsmarkedets parter bag en vision om et Danmark med god arbejdslyst for alle! Kom og vær med i en debat om, hvordan vi kommer fra viden til handling.

Kom med til vores konference d. 20. maj 2022 kl. 10:00 – 11:30 i
Dronningesalen, Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Pl.1, 1221 København. Tilmelding er gratis og sker efter “først til mølle”.

Moderator:
Thomas Bank Møller, kommunikationschef, Krifa

Program:
Kl. 10:05: Præsentation af forskningsprojektet ”Værdien af god arbejdslyst”
Kl. 10:30: Paneldebat
Kl. 11:30: Tak for nu

Mød blandt andre:

Niels Flemming Hansen, beskæftigelsesordfører (Konservative)
Inden sin politiske karriere har Niels haft en række lederstillinger i erhvervslivet og er i dag medejer af familievirksomheden Holst Sko. Hans store mærkesager er et erhvervsliv i balance og en sund folkeskole. Siden han blev valgt til Folketinget i 2019, har han talt virksomhedernes sag og fokuseret på et stærkt arbejdsmarked.
Henrik Møller, beskæftigelsesordfører (Socialdemokratiet)
Med fødderne solidt plantet i det politiske landskab har Henrik siden 80erne kæmpet for retfærdighed og lige muligheder for alle. I 2019 kom han i Folketinget, og er i dag beskæftigelsesordfører i Socialdemokratiet. Henrik har mange ambitioner for partiets beskæftigelsespolitik – blandt andet flere faglærte.
Samira Nawa, beskæftigelsesordfører (Radikale Venstre)
Samira har været radikal, så længe hun kan huske – og i sit politiske virke kæmper hun for et samfund, hvor muligheden for det gode liv ikke afgøres af, om din far hedder Hans eller Hassan, din mor er advokat eller arbejdsløs, og om du selv er mand, kvinde eller noget tredje – det gælder ikke mindst på arbejdsmarkedet.
Eik Dahl Bidstrup, formand, Krifa
Eik er tidligere borgmester i Dragør Kommune, men har siden 2019 har han siddet i formandsstolen for Krifa. Han mener, at det skal være lystbetonet at gå på arbejdet, og at beskæftigelsessystemet skal nytænkes. Indsatsen skal i langt højere grad være præget af frihed og fleksibilitet.
Mia Amalie Holstein, vicedirektør, SMVdanmark
Udover posten som vicedirektør i SMVdanmark er Mia medlem af Etisk Råd, liberal meningsdanner samt debattør. Mia arbejder i dag med generel SMV-politik og på den erhvervspolitiske dagsorden – og så brænder hun for at forbedre de små og mellemstores virksomheders indflydelse på Christiansborg.
Mette Dalsgård, COO, Kraka Advisory
I mere en 15 år har Mette arbejdet for en bæredygtig omstilling af samfundet baseret på tal og fakta. Hver dag rådgiver hun kunder den rette vej gennem samfundet, da Kraka har mission om at kombinere professionel økonomisk viden med politisk forståelse. Mette har i samarbejde med Videncenter for God Arbejdslyst i et flerårigt forskningsprojekt dokumenteret værdien af god arbejdslyst – for både den enkelte medarbejder, for virksomhederne og for samfundet.
Helle Stenbro, Seniorkonsulent, Videncenter for God Arbejdslyst

Helle har siden 2016 arbejdet for at tilvejebringe ny og væsentlig viden om forhold af betydning for danskernes trivsel og arbejdslyst og er i derfor involveret i flere, store forskningsprojekter med netop dette fokus. Videncentrets vidensproduktion har til formål at sikre det vidensmæssige fundament for Krifas mission om god arbejdslyst. Jo mere viden vi har om arbejdslivet, jo større er mulighederne for at udvikle og forbedre arbejdslysten!

Vel mødt!