Vi er din livline, hvis du mangler din løn, får en arbejdsskade eller mister job og indtægt. Men vi er mere end det. Vi er også din sparringspartner og ekspert i arbejdslyst. Har du et problem, der står i vejen for din trivsel, så hjælper vi dig. Vil du have et bedre job eller efteruddanne dig, så står eksperter også klar til at følge dig hele vejen, til du når dine mål.

Få en fagforening med styr på det juridiske og fokus på din trivsel
Bliv medlem i Krifa og få et Luksusgavekort på 1000 kr. som kan bruges til alt fra biograftur, pizza-aften med hele familien, shopping eller noget helt fjerde. Uanset om du er ledig eller lønmodtager, selvstændig eller ny på arbejdsmarkedet, får du en professionel fagforening i ryggen, der har DIG i fokus i hele dit arbejdsliv.

Du skal melde dig ind som nyt betalende i både fagforening og a-kasse, samt tilmelde dig Betalingsservice for at få gavekortet.

Tilbuddet gælder kun for nye betalende medlemmer, der melder sig ind i a-kassen og fagforeningen samt tilmelder sig betalingsservice. Har du allerede modtaget en indmeldelsesgave inden for de sidste 12 måneder, kan du desværre ikke benytte dig af dette tilbud.
100 % økonomisk og juridisk tryghed

Vi er naturligvis også eksperter i alt det juridiske og økonomiske, du forventer af en topprofessionel fagforening og a-kasse, som har dig og din trivsel i fokus. 
Din arbejdslyst er vigtig

Vi ved, at en styrket arbejdslyst gør en kæmpe forskel – både privat og arbejdsmæssigt. Du er mindre syg, og du får mere overskud i hverdagen. Vi hjælper dig med at teste og forbedre din arbejdslyst. 
Hjælp til din trivsel 

Du skal trives i dit arbejdsliv – både når det går godt og skidt. Derfor hjælper vi dig med at tackle det, der står i vejen for din trivsel. Det kan være stress, ubalance mellem arbejde og fritid, ledighed, konflikter, kedsomhed på jobbet eller noget helt andet. 
Styrk dine kompetencer 

Vi er din sparringspartner, når du vil kravle op ad karrierestigen, når du vil skifte branche eller efteruddanne dig. Du får tilskud til kurser og uddannelse, og vi hjælper dig med at søge op til 10.000 kr. via Omstillingsfonden.