Velkommen i Krifa

Vi vil gøre vores allerbedste for at være din sparringspartner i arbejdslivet. Vi er eksperter i alle arbejdslivets facetter – og du må aldrig tøve med at tage fat i os. Vi er her for dig!  

Din trivsel er vores omdrejningspunkt – uanset om du er lønmodtager, ledig, under uddannelse eller selvstændig. For når du trives på dit arbejde eller under uddannelsen, kan det mærkes, når du holder fri.  

Har du spørgsmål, brug for hjælp eller vejledning, så sidder vi klar. Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op.    

vga_arbejdslyst-live_medbestemmelse_maj21_master-billede_1200


Gå ikke glip af dine fordele!

Som medlem hos os har du adgang til en lang række fordele. Her finder du dem, du allerede nu kan gøre brug af – uanset dit medlemskab.

  • Få op til 50% rabat hos mere end 1.200 samarbejdspartnere. Download Tjoose-appen i App Store eller Google Play-butikken.
  • Krifa podcast – find 100-vis af inspirerende podcast. Tag din favorit med på farten lige her.
  • Online kurser – hjælp til at stå stærkere i dit arbejdsliv eller jobsøgning. Du finder dem her 
  • Gratis tjek af din arbejdslyst. Tag en GAIS-måling, så kan du se, hvor du skal være ekstra opmærksom i dit arbejdsliv – du starter målingen her

Ovenstående er blot nogle af de tilbud, du kan benytte dig af. Har du spørgsmål til dit medlemskab, så kontakt os endelig på 7227 7227 alle hverdage fra 7-20. 

Det kan du forvente

Vi er meget mere end blot en a-kasse og fagforening. Vi er en arbejdslivsbevægelse. For os er du ikke blot et medlemsnummer – vi er din sparringspartner, når det hele kører, hvis du oplever udfordringer eller når du skal finde drømmejobbet. Vi hjælper dig gennem alle arbejdslivets faser. Du kan derfor forvente:

  • Nærværende, ærlig og kompetent rådgivning og hjælp
  • Hurtigt svar på dine spørgsmål
  • En personlig rådgiver, når du er i et forløb hos os

Vi glæder os til at styrke din arbejdslyst!

Din mening er vigtig!

I Krifa mener vi, at alle danskere har ret til høj trivsel i deres arbejdsliv. Vi forsker hver dag i, hvad der betyder mest for arbejdslysten – og hvordan den kan fastholdes og styrkes. For eksempel mener vi, at der bør være en stresspolitik på alle arbejdspladser.

Derudover kæmper 
vi for rigtig mange andre sager, og derfor vil jeg gerne høre din mening – måske har du oplevet noget, som vi bør sætte fokus på?

Send dit forslag på mail til info@krifa.dk

Krifa - God arbejdslyst