Vil du forbedre arbejdslysten sammen med dine medarbejdere?


Coronaepidemien har længe påvirket vores arbejdsliv og måske trivslen er ved at være lidt slidt hos dine medarbejdere? Hvad enten du og dine medarbejdere stadig ofte arbejder hjemme, eller I er ved at være tilbage på arbejdspladsen, så har det aldrig været mere aktuelt at interessere sig for medarbejdernes trivsel.

Krifa er blandt landets førende i viden om, hvad der skaber arbejdslyst og trivsel. Vi har afdækket de syv vigtigste faktorer for danskernes arbejdslyst, og vi fornyer vores viden hvert år på baggrund af undersøgelser foretaget af blandt andre Kantar Gallup. Vores viden er funderet på solid forskning og mange års erfaring.

Denne viden kan du bringe i spil ude blandt dine medarbejdere og bidrage til, at arbejdslysten bliver løftet hos den enkelte og i hele teamet, ja på hele arbejdspladsen.
 Det kan mærkes mange steder – også på bundlinjen. 

GAIS er et digitalt værktøj, du kan bruge til at måle og forbedre medarbejdernes trivsel og arbejdslyst. Som medlem af Krifa kan du få en gratis “Kom-godt-i-gang-pakke” til en værdi af 15.000 kroner. 

Gratis "Kom-godt-i-gang-pakke" til Krifas medlemmer

Spar 15.000 kr.

GAIS er et digitalt værktøj, du kan bruge til at måle medarbejdernes arbejdslyst online. Du får et overblik over, hvor I er udfordrede og du får konkrete redskaber til, hvordan du som leder kan forbedre medarbejdernes arbejdslyst og dermed både øge trivslen, effektiviteten og nedbringe sygefraværet.

Som medlem af Krifa tilbyder vi dig en “Kom-godt-i-gang-pakke” til en værdi af 15.000 kr. 

Med “Kom-godt-i-gang-pakken får du: 

  • Indsigt i Trivselsværktøjet GAIS og introduktion til platformen
  • En times telefonisk hjælp til opsætning af en GAIS måling i et team/en virksomhed 5-15 medarbejder. 
  • En uddannet arbejdslystkonsulent fra Erhvervscenter for God Arbejdslyst analyserer jeres resultater inden I mødes til sparring og gennemgang af resultaterne.
  • En times telefonisk tilbagemelding på, hvad målingen viser og anbefalinger til, hvad I kan arbejde med for at højne arbejdslysten
 
Sidste ting: GAIS-målingen kan fungere som den lovpligtige APV. På den måde slår I to fluer i ét smæk.


FAQ

Nej, I behøver hverken at være medlem eller have tegnet overenskomst. Vi vil heller ikke forsøge at sælge medlemskaber, når vi er der. Vores eneste ærende er at fremme arbejdslysten blandt medarbejdere på danske arbejdspladser – og det er vi gode til.

Ja, det er de. Alle besvarelser i GAIS er 100 procent anonyme. Et team skal minimum bestå af fem personer, så det ikke er muligt at gennemskue, hvem besvarelserne kommer fra. Det betyder også, at de kommentarer, I måtte skrive i jeres GAIS, ikke bliver gengivet ordret til ledere mm, så man ikke kan regne ud, hvem der har skrevet den.

Vi kan først lave en teamrapport, hvis der er mindst 5 deltagere i et team.

Arbejdslyst betaler sig. Så simpelt er det. En stor undersøgelse foretaget af Kraka og Videncenter for God Arbejdslyst slår fast med syvtommersøm, at god arbejdslyst blandt medarbejdere har en positiv effekt på bundlinjen. Der er sammenhæng mellem god arbejdslyst og færre sygedage, godt helbred, mindre stress og fastholdelse af medarbejdere. Desuden giver det gladere medarbejdere, som er mere produktive og kreative. Virksomheden bliver derudover en mere attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække de rigtige talenter på et arbejdsmarked, hvor lønmodtagerne i langt højere grad skifter job end tidligere.

Begge varianter har sine fordele og man kan også kombinere dem, så nogle er i samme lokale, mens andre er med på skærmen. Uanset hvad, så garanterer vi, at vi faciliterer en god dialog omkring arbejdslyst og trivsel

Nej, det gør de ikke. Faktisk ikke noget - overhovedet.

Vil du høre mere?

Kontakt os for en uforpligtende snak​

Arbejdslivssamtale

Er du medlem af Krifa Plus eller Krifa Start kan du booke arbejdslivssamtaler, hvor erfarne konsulenter hjælper dig med sparring på din karriere. Sammen sætter vi fokus på dit arbejdsliv via en dialog om din trivsel og ambitioner som leder. Vi tager udgangspunkt i dit arbejdsliv, fordi vi ved, hvor meget dit arbejdsliv påvirker hele dit liv.

Inspiration til ledere

Som leder er det vigtigt for både din og dine medarbejderes arbejdslyst, at du har fokus på din personlige og faglige lederstil. Krifa har samlet inspiration og konkrete ledelsesværktøjer, som vi håber kan inspirere dig i dit daglige arbejdsliv og med at skabe trivsel og god arbejdslyst for dig og dine medarbejdere.

Krifa - God arbejdslyst