En personlig rådgiver til hele dit arbejdsliv

Med en personlig rådgiver får du en fast sparringspartner, der sammen med dig sørger for at du trives i hele dit arbejdsliv. 

Hvordan du trives på arbejde, har stor indflydelse på resten af dit liv. Går du glad hjem fra arbejde er der større sandsynlighed for, at du også har overskud derhjemme. Derfor er det vigtigt at have fokus på sin trivsel gennem hele arbejdslivet. 

Det får du med en personlig rådgiver 

  • Arbejdslivet og livet i det hele taget består af mange forskellige faser, der kan påvirke hinanden. Som nyuddannet tager det tid at lande på arbejdsmarkedet og finde fodfæste i opgaver, forventninger og egne drømme. Måske får du på et tidspunkt børn, hvilket kan skubbe til balancen mellem arbejde og fritid. Prioriteterne bliver pludselig anderledes og du kan blive ramt at dårlig samvittighed over ikke at slå til på nogle af livsarenaerne. 
  • Din personlige rådgiver har fokus på din trivsel og hjælper dig gennem arbejdslivets forskellige faser. Du får en fast rådgiver, der kan vejlede dig, hvis du oplever, at du pludselig mistrives. 
  • Du kan også bruge din personlige rådgiver, hvis du går med tanken om at skrifte job, branche eller måske helt karriere.  

Kort sagt får du en konsulent i Krifa, der sammen med dig sørger for, at du har høj arbejdslyst i hele dit arbejdsliv, og som hjælper dig, når du har brug for det. 

Krifa - God arbejdslyst