Top-Bonbon-billede-1200x300px

I Krifa ser vi dig som et helt menneske – og vi ved, at det er vigtigt, at trives både når du er på arbejde og når du holder fri. Derfor håber vi, at du får en skøn dag med dem du holder af, uanset om du skal i Djurs Sommerland eller Bonbon-Land.

Derudover skal du vide, at vi er din livline, hvis du mangler din løn, får en arbejdsskade eller mister job og indtægt. Men vi er mere end det. Vi er også din sparringspartner og ekspert i arbejdslyst. Har du et problem, der står i vejen for din trivsel, så hjælper vi dig.  Melder du dig ind i Krifa nu, får du 4 billetter til enten Djurs Sommerland eller Bonbon-Lan.  Du skal melde dig ind i både fagforening og a-kasse samt tilmelde dig Betalingsservice for at få billetterne. 

100 % økonomisk og juridisk tryghed 

Vi er naturligvis også eksperter i alt det juridiske og økonomiske, du forventer af en topprofessionel fagforening og a-kasse, som har dig og din trivsel i fokus. 

Din arbejdslyst er vigtig 

Vi ved, at en styrket arbejdslyst gør en kæmpe forskel – både privat og arbejdsmæssigt. Du er mindre syg, og du får mere overskud i hverdagen. Vi hjælper dig med at teste og forbedre din arbejdslyst. 

Hjælp til din trivsel 

Du skal trives i dit arbejdsliv – både når det går godt og skidt. Derfor hjælper vi dig med at tackle det, der står i vejen for din trivsel. Det kan være stress, ubalance mellem arbejde og fritid, ledighed, konflikter, kedsomhed på jobbet eller noget helt andet. 

Styrk dine kompetencer 

Vi er din sparringspartner, når du vil kravle op ad karrierestigen, når du vil skifte branche eller efteruddanne dig. Du får tilskud til kurser og uddannelse, og vi hjælper dig med at søge op til 10.000 kr. via Omstillingsfonden.