Trivsel betaler sig

Lad os tage en snak om hvordan jeres virksomhed kan forbedre bundlinien ved øget medarbejdertrivsel

    Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Du kan til enhver tid afmelde dig kommunikationen og begrænse dit samtykke.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om Krifas virksomhedsindsats

Krifas Erhvervscenter for God Arbejdslyst arbejder med at fremme arbejdslysten blandt medarbejdere på de danske arbejdspladser –til glæde og gavn for den enkelte, som tilmed har en positiv effekt på virksomheden og samfundet generelt.

Derfor tilbyder vi virksomheder og organisationer et trivselsforløb, hvor vi med trivselsplatformen GAIS måler og analyserer arbejdslysten blandt deres medarbejdere og faciliterer dialogen, som kan føre til relevant handling for at forbedre trivslen.

Hele trivselsforløbet bygger på mere end fem års forskning i danskernes arbejdslyst, og det skal understøtte virksomheder i at sættefokus på trivslen og hjælpe med at fastholde dette, så det bliver en fast del af hverdagen.

Erhvervscenter for God Arbejdslyst tilbyder rådgivning og assistance til virksomheder der ønsker at forbedre deres medarbejderes trivsel. Læs mere om dette her

Krifa - God arbejdslyst